Ordinacija Endopraxis

diabetes

Centar za dijabetes

Dijabetes melitus (DM) je grupa metaboličkih bolesti koju karakteriše hronična hiperglikemija...

image

Centar za bolesti štitaste žlezde

Ubrzan i savremen stil života, zbog sve veće izloženosti stresu, uzrokuje povećanu učestalost bolesti štitaste žlezde.

scale

Centar za gojaznost

Gojaznost je hronična bolest koja se ispoljava prekomernim nakupljanjem masnog tkiva i povećanjem telesne mase.

image

Bezbednost očiju na prvom mestu

Vaša očna sigurnost je naš prioritet. Koristimo najnoviju tehnologiju i prakse kako bismo osigurali bezbednost vaših očiju tokom svih naših pregleda i tretmana.

image

Čuvajte svoje oči

Čuvajte svoje oči jer su dragoceni dar. Nosite zaštitne naočare, izbegavajte dugotrajno gledanje u ekran, redovno vežbajte oči i posetite oftalmologa za redovne preglede. Vaš vid zaslužuje najbolju brigu!

image

Proverite svoj vid

Proveravajte svoj vid redovno kako biste otkrili moguće probleme u ranoj fazi. Vaš vid je važan za svakodnevne aktivnosti i opšte zdravlje očiju. Zakazivanje pregleda je jednostavan korak ka očuvanju jasnog vida.

1

Iskustvo

Ordinacija je osnovana u decembru 2015. godine. Čini je tim eksperata različitih specijalnosti.

2

Cilj Endopraxis-a

Pružanje usluga najvišeg kvaliteta i izbor od poverenja za korisnike.

3

Posetite nas

U ulici Veljka Milićevića 2 na Voždovcu. Pregledi se organizuju u terminu koji Vama najviše odgovara.

choose-image

Zdravlje je najbitnije što imamo u životu!

Vizija

Naša vizija je da sa izabranim timom eksperata različitih specijalnosti i posvećenim, brižnim sestrama kroz timski rad i vrhunsku organizaciju obezbedimo najkvalitetniju zdravstvenu zaštitu. Želimo da budemo lideri u onome što radimo, prateći najsavremenije metode u lečenju i budemo iskreno posvećeni medicinskim izazovima. Zbog poverenja koje gradimo naši korisnici mogu biti potpuno sigurni da ćemo uraditi onaj dodatni korak da bismo ispunili njihove zahteve.

Osnovna ideja

Osnovna ideja je bila da se bolesniku na jednom mestu pruži kompletna usluga iz domena interne medicine kao i konsultantske usluge iz oblasti oftalmologije, kroz usku saradnju izabranog tima lekara različitih subspecijalnosti. U prostoru opremljenom savremenom dijagnostičkom opremom dočekaće Vas stručno i ljubazno osoblje. Konsultanti su specijalisti sa VMA koji imaju dugogodišnje kliničko iskustvo.

Ordinacija “ENDOPRAXIS sa svojim osobljem je predana očuvanju zdravlja za Vas i Vašu porodicu. Nastojimo da ispunimo i nadmašimo vaša očekivanja i unapredimo Vaš život.

Naš tim

Stručni tim lekara specijalista

Pogledaj sve